Pachet Cazare Paste Transilvania
Rezerva azi o vacanta de Paste pentru intreaga familie. Vezi variantele 4 - 6 nopti cu demipensiune si activitati. Cazare intr-o casa construita la 1850, piscina incalzita la 29 de grade, jacuzzi stramosesc, ciubar din lemn cu apa calda de izvor, licori traditionale la infinit, vin de Jidvei la discretie, foc de tabara si 2 mese pe zi + un mare pranz Pascal. Cautarea cadourilor pentru copii, ascunse de iepuras in gradina. Ospat cu tocanita de vanat si carne de vita nobila sau vinars de casa pentru doamnele fine. Optional plimbari cu trasura, traseu calare, inchiriere ATV sau drumetie pe Via Transilvanica.
Rezerva acum
Contact si localizare
Variantele 4 – 6 nopti
De Paste in Transilvania

Rezerva azi pentru Paste o vacanta intr-un sat paradisiac, te asteptam cu traditii si slow food. Bucura-te de tara ta.

Sejurul de Paste la Casa Dives poate fi achizitionat numai ca si pachet integral de cazare si demipensiune pentru doi adulti (minim 4 nopti – maxim 6).

Pentru mai multe detalii despre tipurile de camere, va rugam verificati pagina Camere.

Pachetul include: cazare, demipensiune (prima zi cina – ultima zi mic dejun), bauturi soft (cafea, apa, bere, suc), licori traditionale la infinit (tuica, visinata, vinars de casa), vin de Jidvei la discretie (alb, rosu sau roze), seara festiva de Paste cu merinde si licori romanesti, un mare pranz Pascal, foc de tabara si vin fiert, degustare de virslii de Pianu, obiceiuri şi tradiţii, cautarea cadourilor pentru copii, ascunse de iepuras in gradina, primim copiii din sat care vin la udat, piscina incalzita la 29 de grade, jacuzzi stramosesc, ciubar din lemn cu apa calda de izvor. Puteti vizita in apropiere Biserica Ortodoxa „Adormirea Maicii Domnului”, Biserica de lemn „Cuvioasa Paraschiva” si „Buna Vestire”, Manastirea Afteia sau Biserica Ortodoxa „Sf. Dimitrie”. Optional plimbare cu trasura, traseu calare, inchiriere ATV sau drumetie pe Via Transilvanica. Copiii au 25 % reducere fata de tariful de adult. Copiii sub 4 ani sunt cazati gratuit cu parintii in pat.

Sejur Camera Dubla
700 lei/noapte/persoana
------
Sejur Apartament
1050 lei/noapte/persoana

Conditii de rezervare si anulare:

  • Avans necesar pentru a confirma rezervarea: 50% din suma pachetului, iar restul sumei se va achita la check-out
  • In cazul inchiderii proprietatii din cauza recomandarilor nationale, avansul se va returna sau reporta integral
  • Poti achita si prin cardul de vacanta